Informatie voor familie en naasten

Tijdens mijn werk bij Brijder Verslavingszorg werd ik uitgenodigd om in een kraampje te staan bij de Ontmoetingsmarkt van Brijder Den Haag om iets te kunnen vertellen over familie- ervaringsdeskundigheid. Omdat ik daar niet met lege handen wilde staan en iets mee wilde geven aan de mensen die bij m’n kraampje kwamen, heb ik een klein, laagdrempelig en handzaam informatieboekje geschreven. Toen nog met kopietjes en een nietmachine. Het boekje werd zó goed ontvangen dat het nu uiteindelijk is uitgegeven en te bestellen is via https://www.uitgeveriju2pi.nl/medjemee

Mijn missie was en is nog steeds om zoveel mogelijk familie en naasten te kunnen bereiken en ik hoop dat dit boekje binnenkort in vele wachtkamers, behandelkamers en andere openbare ruimten komt te liggen voor familie en naasten om mee te nemen en eruit te kunnen halen wat voor hen op dat moment handig, fijn en nodig is. Zelf heb ik in verschillende situaties deze informatie gemist en ik hoop dat ik hiermee iemand een hand kan toereiken.